Şenol Güneş karar verdi: Antrenmanlar...

Şenol Güneş karar verdi: Antrenmanlar...

Şenol Güneş, yakaladıkları başarılı süreci korumak için çaba harcıyor.

Öğrencilerinin dış dünyadan etkilenmemesini isteyen tecrübeli teknik direktör, Şampiyonlar Ligi’ndeki zorunlu 15 dakikalar dışında, antrenmanların tamamını basına kapatacak.

KUŞ UÇURTMUYOR

Her iki kulvarda kritik dönemlere giren siyah-beyazlılarda Şenol Güneş, antrenmanları basına kapalı gerçekleştirmeye devam edecek. Şampiyonlar Ligi’nde kural gereği idmanın ilk 15 dakikasını basına açan Güneş, lig hazırlıklarında ise Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde adeta kuş uçurtmuyor.

YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜ

Cenk ve Caner arasında yaşanan gerginliğin her antrenmanda yaşanabileceğini, futbolcularının hırsının basına farklı yansıdığını belirten tecrübeli hocanın, yönetimle görüştüğü öğrenildi.

HIRSI YANLIŞ LANSE EDİYORLAR

Şenol Güneş’in yöneticilere, “Siz oyuncuların ödemesini zamanında yapıyor ve huzurlu olmasını sağlıyorsunuz. Ancak futbolcuların basın açısından da rahat olması gerekli. Hırslı geçen antrenmanlarda yaşanan ufak tartışmalar medya tarafından büyütülebiliyor veya yanlış lanse edilebiliyor” dediği öğrenildi.

"PATRON SİZSİNİZ"

Beşiktaş yönetimi de Güneş’in bu talebine olumlu karşılık vererek “Siz öyle düşünüyorsanız, buna karşı çıkmak doğru olmaz. Patron sizsiniz hocam” cevabını verdiği belirtildi. (Milliyet / Serdar Sarıdağ)

Etiketler :