Şenol Güneş: "Kaybedilen 2 puan var. Üzgünüz!"

Şenol Güneş: "Kaybedilen 2 puan var. Üzgünüz!"

Beşiktaş Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci yarı 51. dakikada Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Bursaspor'un filelerini havalandırdı ve takımı öne geçiren golü kaydetti. Bitime 5 dakika Bursaspor, Sakho'nun golü ile duruma eşitlik getirdi ve mücadele 1-1 eşitlikla tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Oyunun tamamında düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. İlk yarı diğer maçın etkisindeydik. Oyunumuzda pas yapmak, rakibe basmak gibi şeyler vardır, bunlar yoktu. Rakip uzun top yaptı. İkinci yarı daha iyiydik ama düşündüğümüz oyun temposundan aşağıdaydık. Her oyuncumuz kendi ortalamasının altında oynadılar. Rakip iki santrafora dönünce, Necip'i oyuna alarak Medel'i Sakho'ya yakın oynattık. Hiç beklenmeyen bir gol yedik. Adriano geç kaldı. Pepe, Vida, 3 oyuncunun arasından vurdu. Kaybedilen 2 puan var. Üzgünüz.

Yediğimiz golde öyle bir pozisyon yok. Adriano öne giderken, Ricardo'ya ne oldu diye giderken, geriye yavaş koştu. Pepe öndeydi. Açıyı iyi kapatsa yine de gol yemezdik.

Özellikle orta sahamız çok kötü oynadık. Dönen toplarda da sıkıntımız oldu. Rakip zaten beraberliğe razıydı. Hücumda daha baskılı ve etkili olmamız gerekiyordu. Zaman zaman yaptık ama az yaptık." dedi.

Etiketler :