Şenol Güneş: "Kendi sahamızda ciddi bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz"

Şenol Güneş: "Kendi sahamızda ciddi bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz"

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme maçında B36 Torshavn ile karşı karşıya geldi

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci ön eleme turunda olan Beşiktaş, Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım rakibini Jeremain Lens ve Gökhan Gönül'ün ilk yarıda buldukları gollerle 2-0 yendi ve Vodafone Park'ta oynanacak olan rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor elde etti.

İkinci yarıda da oyunun üstünlüğünü elinde tutan Beşiktaş, rakibine net pozisyon vermeden maçı tamamlarken, siyah-beyazlılar ikinci yarıda girdiği pozisyonlardan faydalanamadı.

Müsabakanın rövanşı, 02 Ağustos Perşembe günü Beşiktaş'ın ev sahipliğinde Vodafone Park'ta oynanacak. Beşiktaş, rakibini elemesi halinde gruplara kalmak için bir eleme daha oynayacak.

Karşılaşmanın ardından konuşan Güneş; “Saha ve zemin bakımından futbolcuların tedirginliği vardı. Ancak oyuncular oyunu benimseyerek başladılar. Pozisyon vermeden bitirdiğimiz bir ilk yarı oldu. Rakibi sahasında tutmaya çalıştık onda da başarılı olduk. İkinci yarıda da oyuna hakimdik. Kazandık. Avantajlı bir skor elde ettik. Ancak kendi sahamızda ciddi bir şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Oyuncu yönünden avantajlı olduğumuz için bunu da iyi kullandık.” dedi.

Etiketler :