Şenol Güneş: "Mukavelem devam ettikçe başkanla çalışmak isterim."

Şenol Güneş: "Mukavelem devam ettikçe başkanla çalışmak isterim."

Süper Lig'in birinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Akhisarspor ile karşılaştı. Şen Güneş maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in birinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk etti. Baştan sona iyi bir maç oynayan Beşiktaş, karşılaşmayı Pepe ve Ryan Babel'den gelen gollerle 2-1 kazandı ve sezona 3 puan ile başladı. Akhisar'ın tek golünü Seleznov kaydetti.

Mücadelenin ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, "Başkan Fikret Orman’ın, Divan Kurulu’nda söyledikleri doğru. Ben bir çalışanım. Emekçi karşılığını almalı. Bu Beşiktaş için değil her yer için geçerli. Başkanımız her gün Ümraniye’de. Buradan kavga çıkmaz. Fikrimi söylerim. Başkana saygısızlık olarak değil. Bu yaşa kadar ben saygısızlık üzerine iş yapmam. Ben ölümüne işimi yaparım.

Bu sıkıntı Türkiye’nin sıkıntısı. Gelecek oyuncuya TL verin diyorum hep. Planlama iyi yapılırsa zarar etmezsin. Bu konuda en iyisi bizim başkan. Şimdi de yağcılık yaptı diyecekler. Mukavelem devam ettikçe başkanla çalışmak isterim." dedi.