Şenol Güneş, Oğuzhan’ı oynatacağım demişti ama...

Şenol Güneş, Oğuzhan’ı oynatacağım demişti ama...

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 Elemeleri hazırlıkları kapsamında özel maçta Yunanistan ile Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi Yunanistan ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Millilerimiz oldukça rahat bir oyun ortaya koydu ve ilk yarıda buludğu gollerle mücadedelen 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Yunan Milli Takımının tek golü ise 90+3'te Kourbelis'ten geldi.

Maçın 11'inde Oğuzhan Özyakup yer almadı. Halbuki A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş önceki günkü basın toplantısında "Oğuzhan'ı oynatmak için aldım, bu maçta da oynatacağım" demişti.

Antalya Stadı’nda Yunanistan ile oynanan hazırlık maçına A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Uğurcan Çakır, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Nazım Sangare, Umut Meraş, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Cengiz Ünder, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun ve Kenan Karaman’dan oluşan ilk 11’i sahaya sürdü.

A Milli Takım’da kaleci Uğurcan Çakır ile savunma oyuncuları Umut Meraş ve Nazım Sangare, ilk kez ay-yıldızlı formayı terletti.