Şenol Güneş, Oğuzhan'ı uyardı! "Performansını yukarı çek"

Şenol Güneş, Oğuzhan'ı uyardı! "Performansını yukarı çek"

Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta, kaptan Oğuzhan'la görüşen teknik direktör Şenol Güneş, “Sen bu takımın kaptanısın. Kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz için takıma öncülük etmelisin. Performansını yukarı çek” dedi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı ilk 3 maçta aldığı 3 galibiyet ve 9 puanla müthiş bir performans ortaya koyan Beşiktaş, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Lige istediği gibi giremeyen ve 8 hafta sonunda 14 puanla 6. sırada bulunan siyah-beyazlılarda gözler Pazartesi günü oynanacak olan Başakşehir maçına çevrildi.

Ligdeki son 3 maçından sadece 1 beraberlik çıkaran ve 3 puana hasret kalan Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, takım kaptanı Oğuzhan Özyakup'la özel bir görüşme yaptı. Bu sezon ligde 6, Şampiyonlar Ligi'nde 3 ve Süper Kupa maçında görev alan Oğuzhan, henüz gol atamazken, sadece 1 asist yaptı. 25 yaşındaki oyuncunun inişli çıkışlı performansından memnun olmayan deneyimli teknik adam, ligdeki çıkış konusunda Oğuzgan'dan inisiyatif almasını istedi. Milli oyuncudan genelde vazgeçmeyen ve ilk 11'de sahaya çıkartan Güneş, Oğuzhan'dan performansını yukarı çekmesi talimatında bulundu.

Oyuncusuna “Sen bu takımın kaptanısın” diyen 65 yaşındaki teknik adam, “Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi gidiyor olabiliriz ama ligde şampiyon olamazsak bir anlamı kalmaz. Sen bu takımın kilit oyuncularından birisin. Ligdeki Gençlerbirliği maçında performansını beğenmedim. Takımın ligde genel bir motivasyon sorunu var. Takım arkadaşlarına bu konuda öncülük etmeni istiyorum. Sen ortaya koyacağın özveriyle onlara örnek olmalısın. Daha fazla çalışmanı, daha fazla sorumluluk almanı istiyorum. 3 maçta kaybettiğimiz 8 puanı sizlerin gayreti ile telafi edeceğiz. Bir an önce eski formuna geri dönmeni istiyorum” ifadelerini kullandı. Hocanın sözlerine hak veren milli futbolcu, “Bundan sonra sahada bambaşka bir Oğuzhan göreceksiniz. Arkadaşlarımla da konuşacağım. Avrupa'da ortaya koyduğumuz görüntüyü, ligde de sürdüreceğiz ve kısa sürede zirveye çıkacağız” dediği öğrenildi. (Yeni Şafak)

Etiketler :