Şenol Güneş: "Onlar için kritik bir maç"

Şenol Güneş: "Onlar için kritik bir maç"

Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki üçüncü maçında Monaco ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi G Grubu üçüncü maçında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak. Gruptaki ilk 2 maçını kazanan siyah-beyazlılar, Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonundan hakem Milorad Mazic yönetecek.

Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Petrovic'in 4. hakem görevini üstleneceği müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesi şu ifadeleri kullandı:

"Her maç önemli. Gruptaki 3. maçımızı oynayacağız. Her maça kendi oyumuzu oynamaya çalışıyoruz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız. Bireysel olarak iyi oyuncuları olan bir takım. Yetenekli ve genç oyunculara sahipler. Onlar için kritik bir maç. Düşündüğümüz gibi olursa oyun skor olarak lehimize geçebilir."