Şenol Güneş: "Oyuncu kalitemiz sonuca katkı yapmadı."

Şenol Güneş: "Oyuncu kalitemiz sonuca katkı yapmadı."

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş deplasmanda Malmö ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci maçında deplasmanda Malmö ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar gruptaki ilk maçında Sarpsborg'u Vodafone Park'ta yapılan maçta 3-1 yenerken Malmö ise Genk'e deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu.

Bugün oynanan mücadelede karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının 53. dakikasında Malmö, Vindheim ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci golü ise Rosenberg'in attığı penaltı golü ile kaydedildi. Mücadele 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ardından teknik direktör Şenol Güneş, “Maçın tamamına baktığımız zaman, daha konsantre olan pozisyon bulduğunda gol atmayı düşünen takım olarak Malmö maçı hak etti, onları tebrik ediyorum. Gol atıp tamamen oyun lehimize dönmesi gerekirken tam tersine rakip gol atarak daha dikkatli oynadı o yüzden de hak ettiğini söylüyorum. Öyle bir takım ile oynadık ki konsantrasyonunuz düşük olduğu zaman beraberlik alamayacağımız bir takım. Dikkatli olursak 3 puan alabileceğimizi düşünmüştük, bu gerçekleşmedi. Düşündüğümüz ile gerçekler tamamen farklıydı. Oynayan oyuncular olsun, giren oyuncular olsun birçoğu oyun içinde verimsizdi. Oyuncu kalitemiz sonuca katkı yapmadı. Üzgünüz biz burada en az beraberlik alıp ya da galibiyet alıp avantaj elde etmeyi düşünüyorduk ama kaybettik.” dedi.

Etiketler :