Şenol Güneş, oyuncularını uyardı! "Artık kaybetme lüksümüz kalmadı..."

Şenol Güneş, oyuncularını uyardı! "Artık kaybetme lüksümüz kalmadı..."

Teknik Direktör Şenol Güneş futbolcuları ile yaptığı toplantıda, “Eğer şampiyonluk yarışında var olmak istiyorsak Alanyaspor maçında kesinlikle bir puan kaybı olmamalı. Artık kaybetme lüksümüz kalmadı” dedi.

Ajans Beşiktaş - Ligde son dört haftada galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş’ta tüm gözler Aytemiz Alanyaspor maçına çevrildi.  Teknik Direktör Şenol Güneş, Alanyaspor’un, Trabzonspor ile oynadığı maçı örnek göstererek tüm oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.

Rakiplerinin geriden gelerek bordo - mavili ekibi deplasmanda yenebilme başarısını gösterdiğini söyleyen Güneş’in, “Alanyaspor’un başında tecrübeli bir hoca var. Aynı zamanda takım içerisinde başta Vagner Love olmak üzere gibi tecrübeli isimlerin de bulunduğunu unutmayalım. Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Eğer şampiyonluk yarışında var olmak istiyorsak bugünkü maçta kesinlikle bir puan kaybı olmamalı” diye konuştuğu bildirildi.

İşimiz iyi futbol

Üst üste kaybedilen puanlarda maçlara yeteri kadar motive olunamamasının da payı olduğunu sözlerine ekleyen tecrübeli hocanın, “Son maçlarda hakem ve rakip oyuncularla çok fazla uğraştığımız için işimize yeteri kadar odaklanamadık. Hep söylüyorum bizim işimiz güzel futbol oynamak. Bunu başardığımız zaman sahadan istediğimiz sonuçla ayrılabiliriz. Alanya maçı bizim ligdeki çıkış maçımız olmalı. Artık ligin ilk yarısında puan kaybetme gibi bir lüksümüz kalmadı” ifadelerini kullandığı vurgulandı. (Milliyet)

Etiketler :