Şenol Güneş, yardımcıya onay verdi! Yusuf Şimşek'i kabul etmedi...

Şenol Güneş, yardımcıya onay verdi! Yusuf Şimşek'i kabul etmedi...

Beşiktaş Kulübü'nde yeni sezon öncesinde yardımcı antrenör konusu karar bağlandı. Şenol Güneş, Fikret Orman ile yaptığı toplantıda yardımcı antrenör fikrini kabul etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Tamer Tuna'nın ardından yardımcı antrenör koltuğu bir sezon boş kaldıktan sonra yönetim, teknik direktör Şenol Güneş'e yeni yardımcı getirme fikrini kabul ettirdi.

GÜNEŞ, YARDIMCI ANTRENÖRÜ KABUL ETTİ

Geçtiğimiz hafta başkan Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş arasında gerçekleşen toplantıda transfer çalışmalarının yanı sıra, yardımcı antrenör konusu da masaya yatırıldı. Fikret Orman, Şenol Güneş'in yükünü biraz olsun hafifletmek için bir yardımcı antrenör ile anlaşmak istediklerini deneyimli isme aktardı. Daha önce yardımcı antrenör konusuna sıcak bakmadığını açıklayan Şenol Güneş, bu kez Fikret Orman'ın önerisini kabul etti.

YUSUF ŞİMŞEK'İ KABUL ETMEDİ, YENİ İSİM...

Kısa bir süre önce Beşiktaşlı yöneticilerin Yusuf Şimşek ile yardımcı antrenörlük görevi için anlaştığı ortaya çıktı ama Şenol Güneş, bu isme sıcak bakmadığını belirtti. Bu gelişmenin ardından başkan Fikret Orman, yardımcı antrenör için listesindeki diğer isimlerle görüşme kararı aldı. (Sporx)

Etiketler :