Şenol Güneş yeni sezonda Larin'e güveniyor!

Şenol Güneş yeni sezonda Larin'e güveniyor!

Bu sezon golcülerinden istediği verimi alamayan ve şampiyonluk yarışında geride kalan Beşiktaş’ta, yeni sezonun planları yapılmaya başlandı.

Ajans Beşiktaş - Hazırladığı raporda yeni sezonda iki farklı format üzerinde çalıştığını belirten deneyimli teknik adam, 4-2-3-1 sistemini ön plana aldı. Beşiktaş’ta göreve geldiği günden bu yana bu sistemi uygulayan, zaman zaman da ikili forvete dönen Şenol Güneş, eğer yeni sezondaki sistemini tek forvet üzerine kurarsa, ileri uçtaki isim Cyle Larin olacak. Bu sistemi Kanadalı golcü üzerine inşa edeceğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, bu durumda tamamlayıcı bir golcü talep etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in yeni sezonda alternatif olarak düşündüğü şablon ise 4-1-3-2 olacak. Savunmanın önünde Medel’i kullanacak olan Güneş, ileri uçta Larin’in yanına iyi bir golcü alınmasını istedi. Transferin buna göre yapılmasını belirten başarılı çalıştırıcı, elindeki golcülerden sadece Larin ile çalışmak istediğini de ifade etti.

TALİSCA’NIN YERİNE BABEL

İleri uçta görev yapan Negredo, Mustafa Peketemek ve Vagner Love’dan memnun olmayan ve verdiği raporda bu 3 oyuncunun da satılabileceğini ifade eden Güneş, ikili forvet için bitirici bir golcü istiyor. Öte yandan Talisca’nın ayrılmasıyla bir de 10 numara ihtiyacı olan siyah-beyazılarda, teknik direktör Şenol Güneş, bu bölge için Babel’i düşünüyor. (Yeni Şafak)

Etiketler :