Şenol Güneş: "Yönetimle konuşulacak konular var"

Şenol Güneş: "Yönetimle konuşulacak konular var"

Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Kasımpaşa karşılaştı. Maçta 4-1'lik skorla Kasımpaşa galip geldi.

Ajans Beşiktaş - Süper Ligin 17. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-1 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin golleri Sadiku, Diagne (2) ve Pavelka'dan gelirken Beşiktaş'ın tek golü Mustafa Pektemek'ten geldi. Alınan bu sonuçla Kasımpaşa puanını 29'a yükseltti. Beşiktaş ise 26 puanda kaldı.

Maç sonu Şenol Güneş şu açıklamalarda bulundu:

"26 puan bizim için kötü. Bugünkü 4-1 de kötü. İlk yarı düşündüğümüzün çok altında kaldık. Hatalarımız bugün çok fazlaydı. Kendi hatalarımızdan goller yedik ve gol de atamadık. Direnç ve inanç da sarsılınca kötü bir skor ortaya çıktı. Bizim için iyi bir durum değil.

Oyunumuz olumsuz, bunu değiştirmek için çok çalışmalıyız. Bu durumdan kimse memnun değil. Dağınık oynadık, beklediğimizden az puan aldık. Çok hata yapınca da kazanma şansı az olur."

Güneş, karşılaşmanın ardından basın toplantısında ise şunları söyledi:

"Görevimin başındayım... Bize yakışmayan bir durum. Bunu beklemiyorduk ama bu durum ortaya çıktı. Yönetimle konuşulacak konular var ama buna sığınırsak hata yaparız. Ayağımızdaki top verip, gol yiyoruz, buna ne diyeceğiz. Verilmeyen golleri de sayarsanız, baya gol yedik. Biz ise atamadık. Sahaya çıkan oyuncular yüzde 100'ünü vermeliydi. Sezon başından beri konular var ama onlar sonra konuşulacak. Diğer takımların şampiyonluk iddiası varsa, Beşiktaş'ın da var. Bu şekilde olmaz ama. Teslim olan takım olmayacağız. Burada maçı konuşuyoruz, ilk yarı değerlendirmesi yapmıyoruz. İlk gol geçerli olsa, farklı şey olabilirdi. Burada 'Paramı almadım' gibi bir şey konuşamayız. Daha önce o oldu, bu oldu falan bunları konuşmak doğru değil. Başakşehir'in 9 puan gerisindeysek, sorumlu benim. Ligin ne olacağını bilmiyorum ama siz biliyorsanız diyecek bir şeyim yok. Şuan görevimin başındayım. Ne ligin sonucunu ne de kararları biliyorum, siz daha iyi biliyorsunuz. Kadroda sıkıntılarımız var. Savunmada tek alternatifimiz. Şener Özbayraklı ve Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin oyuncusu. Daha tarih gelmeden 'Alacağım' demek olur mu? Burak Yılmaz için de aynı şeyler yazılıyor. Belli transferler yapılacak ama bazı oyuncuların gitmesi gerekiyor. Gitmesi gereken oyuncular vardı ama Alvaro Negredo gitti. Bunlara kulüp karar verir."

Etiketler :