Şenol Güneş'e Ümit Özat uyarısı

Şenol Güneş'e Ümit Özat uyarısı

Beşiktaşlı yöneticiler, Gençlerbirliği maçı öncesi Şenol Güneş'i dikkatli olması konusunda uyardı.

Ajans Beşiktaş - Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla, Bursaspor beraberliğinin üzüntüsünü unutan Beşiktaş'ta, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş'e yönetimden uyarı mesajı geldi. Siyah-beyazlı yöneticilerin, Güneş'i, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ile polemiğe girmemesi konusunda uyardığı belirlendi.

Şenol Güneş ile Ümit Özat geçen hafta İstanbul'da oynanan kupa maçının ardından söz düellosuna tutuşmuştu. Özat'ın daha sonra da Güneş'i hedef alan açıklamalarda bulunmasını dikkate alan siyah-beyazlıların olası bir krizin önüne geçmek istediği öğrenildi.

Milliyet'in haberine göre Süper Lig'de kritik bir dönemden geçtiklerini belirten Beşiktaşlı idarecilerin, Başkan Fikret Orman aracılığıyla Şenol Güneş'ten soğukkanlı olmasını istedikleri ifade edildi.

Güneş'in ceza alarak üst üste oynanacak zorlu maçlarda yedek kulübesinden uzak kalmasının büyük bir dezavantaj oluşturacağını düşünen siyah-beyazlılar, futbolculara da uyarılarda bulundu. Yöneticilerin kart görmemeleri konusunda oyuncuların dikkatini çektikleri aktarıldı.

Teknik patron Şenol Güneş geçen sezon Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında Simon Kjaer'e yönelik fiziki eylemi nedeniyle PFDK'dan 1 maç ceza almıştı. Güneş cezası yüzünden Kardemir Karabük deplasmanında yedek kulübesinde yer alamazken, siyah-beyazlı takım sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Etiketler :