"Şenol Güneş'in bugün bütün davranışlarına katılıyorum"

"Şenol Güneş'in bugün bütün davranışlarına katılıyorum"

Beşiktaş Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Derbi sonrasında Sinan Engin açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı siyah-beyazlı takım 2-0 kaybetti. Galatasaray'ın gollerini Fernando ve Gary Rodrigues kaydetti. Dusko Tosic, mücadelenin 65. dakikasında kırmızı kart gördü. Bu mağlubiyetle şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara alan Beşiktaş, ligde 4. sıraya geriledi. Galatasaray ise yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Sinan Engin, Beyaz TV'de müsabakayı yorumladı. İşte Engin'in açıklamalarından satırbaşları:

"ŞENOL GÜNEŞ'E YAPILANLAR..."

Kupa maçında yaşanan bir takım olaylar Beşiktaş'ın taraftarının düşüncesi, hafta içinde alınan kararlar, Şenol Güneş'in üzüntüsü ve Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakacağını, belki de antrenörlüğünü bırakacağını söylemiştik. Dolayısıyla bir moral bozukluğu var. Yerlerde sürünen bir adama hafta arasında Fenerbahçe Başkanı, yöneticiler ve antrenörleri, saygı duymadan "Tiyatro" yapıyorsun diyor. Bazı gerzekler de, "70 yaşında tiyatrocu olmaz mı?" diyorlar. Şenol Güneş tiyatrocu değil, bir futbol adamı. İçeri kaçıyor ve kaçarken düşüyor, yerlerde sürükleniyor. 2 tane adam tutuklanıyor. Siz kumpas diyorsunuz. Kumpas adını yerleştirdiniz, garipleri de attınız. 

"ŞENOL GÜNEŞ'İN BÜTÜN DAVRANIŞLARINA KATILIYORUM"

İnsanın, insana saygısı yok. Şenol Güneş'in bugün bütün davranışlarına katılıyorum. Bu ülkede bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. 

"BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETİ HAK ETTİ"

Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Muhtemelen de şampiyon olacaktır. Fatih Terim tercihi doğrudur. Türk Telekom'da bu Beşiktaş takımı yenebilirse demiştim. Beşiktaş'ın bugünkü hali ve oyunuyla yenme ihtimali çok zordu. Beşiktaş bugün kötü oynadı ve mağlubiyeti hak etti. Ancak... Galatasaraylılar kızmayın! Siz Tudor derken biz Tudor'un yanlış olduğunu söylüyorduk. 

Etiketler :