Şenol Güneş'in Oğuzhan-Talisca kararsızlığı!

Şenol Güneş'in Oğuzhan-Talisca kararsızlığı!

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 4. haftasında yarın akşam Vodafone Park'ta Monaco ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. İşte son gelişmeler...

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 4. haftasında yarın akşam Vodafone Park'ta Monaco ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle büyük moral bulan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Devler Ligi'nde 4'te 4 yapmaya çalışacakları Monaco maçına çok büyük önem veren Teknik Direktör Şenol Güneş bu karşılaşmada ideal kadrosunu sahaya sürecek. Güneş'in, Fransa'daki maçta başarılı bir futbol ortaya koyan Tolgay Arslan'ı rövanşta da ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Son karar bugün

Orta alanda Atiba-Tolgay ikilisini düşünen siyah-beyazlı hocanın, Oğuzhan Özyakup veya Anderson Talisca'yı ise kulübeye çekmeyi düşündüğü aktarıldı. Güneş bu konudaki son kararını bugünkü taktik çalışmadan sonra verecek.

Bu arada siyah-beyazlı futbolcularla toplantı yapan Şenol Güneş'in, "Tıpkı Monaco'daki gibi sabırlı ve dikkatli olmak zorundayız. Rakibi kesinlikle hafife almayın. Kazanma arzumuzu ve coşkumuzu sahaya yansıtamazsak sıkıntı yaşarız" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Tagliavento ile hiç kazanamadı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın Monaco ile yapacağı karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek. Beşiktaş önceki yıllarda Paolo Tagliavento'nun düdük çaldığı 3 maçta galibiyet elde edemezken, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

2010-11 sezonundaki UEFA Avrupa Ligi grup maçında Porto ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Kartal, 2011-12'deki son 16 turu maçında sahasında A.Madrid'e 3-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım, Tagliavento'nun son olarak görev yaptığı Avrupa Ligi grup maçında evinde Sporting ile 1-1 berabere kalmıştı. (Milliyet)

Etiketler :