Şenol Güneş:"Malmö'de kayıp üç puanı beklemiyordum"

Şenol Güneş:"Malmö'de kayıp üç puanı beklemiyordum"

Genk maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Genk maçı öncesinde Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu. Güneş, şu ifadeleri kullandı; "Yarın maçımız var, Avrupa Ligi maçı önemli bir maç. Rakip Genk, iyi bir takım. Avrupa'da iyi oynayan takımlardan bir tanesi. Sahamızda kazanmak istiyoruz. Gündemimizin ilk sırasında Genk maçı var. Takım halinde savaşırsak en iyisi olacak. Pepe, Babel, Adem Ljajic, Atiba ve Güven maç kadrosunda olmayacaklar."

"Son maçta tamamen defansı değiştirdik. Beklenmeyen goller yedik, bir penaltı kaçırdık, bir top kaptırdık sonuç böyle oldu. O maçı kazansaydık, Antalya'yı yenseydik sahamızda şu an bambaşka bir durum olacaktı. Göztepe maçının da ilk yarısından şikayetçi değilim"

"Önümüzde sıkıntıları aşacak maçlarımız var. Farklı lider de olabilirdik. Çok çalışmamız gerekiyor. Önümüze bakmalıyız, geriye bakarsak önümüzü göremeyiz. Genk karşısında da zor bir maça çıkacağız. Baskılı oynarsak iyi sonuç alırız"

"Kadro aynı olabilir ama yeni gelenler de var, eskilerden de yer değişkliği olanlar var. Geçen sezon Pepe-Tosic oynarken bu sezon Pepe-Vida yaptık, yarın Pepe kesin yok, Vida oynayabilir yarın. Akşam antrenmanında bakacağız kimin oynayacağına. Forvette sayısal fazlalık var ama verimsel olarak sıkıntı var. Vagner çok iyi bir oyuncu ama bizde çok çalışmasına rağmen istediği verimi alamadı. Bir an evvel gol atma isteğiyle üretimi, verimi düşüyor. Yoksa yetenek olarak en iyi oyunculardan birisi."

"Malmö'de kayıp üç puanı beklemiyordum. O halimizle de kazanacağımız bir maçtı, rakip üstün oynayarak kazanmadı. Herkesin beklediği mükemmel oyun olmasa da kazanmaya yetecek durumdaydı. Ben gruptan çıkacağımızı düşünüyorum, bu önümüzdeki iki maç çok önemli."

Etiketler :