Şenol Güneş'ten Akhisar alarmı!

Şenol Güneş'ten Akhisar alarmı!

Ege ekibiyle deplasmanda oynadığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş'ta cuma günkü maç öncesinde alarm verildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de bitime 6 hafta kala şampiyonluk yarışındaki iddiasını koruyan Kara Kartal, cuma günü Akhisarspor'la karşı karşıya gelecek.

Sezonun ilk yarısında Vodafone Park'la oynanan maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Siyah- Beyazlılar, son dönemde özellikle deplasmanda Akhisar karşısında sıkıntı yaşıyor. Ege temsilcisiyle deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş, diğer mücadelelerden 3 beraberlik ve bir yenilgiyle sahadan ayrılmıştı. Rakibini dış sahada son olarak geçen sezon 4. haftada oynanan karşılaşmada 2-0'lık skorla deviren Kara Kartal'ın hocası Şenol Güneş, Akhisar'ı bu kez de devirmenin hesaplarını yapıyor.

Deplasmanda 9 puan bıraktılar

Beşiktaş, Akhisar karşısında ligdeki son 6 maçta 9 puan bıraktı. Bu periyotta sadece geçen sezonki iki karşılaşmayı da kazanan Kartal, önceki üç maçta sahadan 2 kez beraberlikle ayrılırken 1 kez de rakibine mağlup olmuştu, bu sezon ilk yarıda Vodafone'daki 90 dakika 0-0'lık sonuçla bitmişti.

4 maçtır galibiyete hasret

Fenerbahçe'yi her iki maçta da yenen, Trabzonspor deplasmanından 6-1'lik galibiyetle ayrılan ve Vodafone Park'ta Beşiktaş'tan da 1 puan koparan Akhisarspor, şu an ligde 4 maçtır kazanamıyor. En son 24. haftada Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Okan Buruk ve öğrencileri, arından çıktıkları karşılaşmaların 3'ünü kaybetti, 1 kez berabere kaldı. (Fanatik)

Etiketler :