Şenol Güneş'ten, Cenk Tosun'a veto!

Şenol Güneş'ten, Cenk Tosun'a veto!

İngiliz devlerinin radarında bulunan milli golcüye ara transfer için teknik direktör Şenol Güneş’ten izin çıkmadı. Başkan Fikret Orman, 20 milyon Euro’ya ulaşan tekliflere rağmen menacerlere sezon sonunu işaret etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş formasıyla bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını parlatan Cenk Tosun için İngiltere Premier Lig ekipleri adeta sıraya girmişti. Crystal Palace, Everton, Newcastle United gibi takımların kadrosuna katmak için yarıştığı milli yıldız için yönetim, 23 milyon Euro’luk (104.5 milyon TL) fiyat belirlemişti. 3 kulüp arasındaki yarışın ardından kulübe menacerler aracılığıyla iletilen rakamın 20 milyon Euro (91 milyon TL) seviyesine çıkması sonrasında Başkan Fikret Orman, konuyu teknik direktör Şenol Güneş’le görüştü.

Başkan iletti ama...

Başkan’ın, 26 yaşındaki futbolcu için gelen tekliflerin arttığını iletmesinin ardından kararı Güneş’e bıraktığını ilettiği öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Şenol hocanın, oyuncusunun sezon sonuna kadar takımda tutulmasını istediği bildirildi. Bu gelişme sonrasında Başkan’ın, teklif getiren menacerlere sezon sonunu işaret ettiği ifade edildi.

59 milyon TL’yi reddettiler

Siyah-Beyazlılar, sezon başında Cenk Tosun için Crystal Palace’tan 13 milyon Euro’luk (59 milyon TL) teklif almıştı. Başkan Fikret Orman, sadece bu paranın peşin olarak ödenmesi halinde transferin gerçekleşebileceğini iletmiş ancak Ada temsilcisi taksit konusunda diretince Cenk Tosun Beşiktaş’ta kalmıştı. (Fanatik)

Etiketler :