Şenol Güneş'ten derbi yasağı

Şenol Güneş'ten derbi yasağı

Beşiktaş'ta teknik ekip ve yönetim konsantrasyon için olağanüstü hal ilan etti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Ligi'n 22. haftasında oynanacak Galatasaray derbisinin tesis içinde konuşulmasını istemeyen Şenol Güneş tüm gözlerin Avrupa Ligi'nde olmasını istedi. İsrail ekibinin oyun stilini ilk maçta gören Beşiktaşlı futbolcular alınan galibiyete rağmen verilen pozisyonların tekrarlanmaması için defansif olarak da özel çalışmalar yapacak.

Yönetimin de maç gününe kadar Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek oyunculara destek olması ve Avrupa Ligi'nin de en az Süper Lig kadar değerli olduğunu oyunculara aktarması bekleniyor. Hapoel Beer Sheva maçının taktik çalışmalarını yapan Siyah-Beyazlılarda Şenol Güneş'in quaresma'yı riski etmeyi düşünmediği, sakatlığı düzelen oyuncuyu derbide oynatacağı öğrenildi.

Taraftar desteğiyle, galibiyetle bir üst tura çıkmak isteyen Beşiktaş böylece derbi öncesinde de moral bulmuş olacak. Hem Hapoel Beer Sheva maçı hem de Galatasaray derbisinin kazanılması durumunda yönetimin bu maçlara özel bir prim birileyebileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. (Bein Sports)

Etiketler :