Şenol Güneş’ten, gençlere ilk uyarı

Şenol Güneş’ten, gençlere ilk uyarı

Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın’ı transfer eden Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş, iki ismi de zamanla A takıma monte etmek istiyor. Yaptığı görüşmede hedeflerini anlatan tecrübeli hoca, iki ismi de her zaman hazır olmaları şeklinde uyardı.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş’in raporları doğrultusunda gelecek vaadeden isimlere yönelen Beşiktaş, bu yöndeki ilk adımını Eskişehirspor’dan ayrılan Dorukhan Toköz ve Alman ekibi Bayer Leverkusen ile yollarını ayıran Güven Yalçın’ı kadrosuna katarak atmıştı. Bu isimleri zamanla A takıma monte etmek isteyen Güneş, iki isme de oldukça güveniyor. İmza törenin ardından oyuncularla yaptığı toplantıda hedeflerini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, futbolcuları da her zaman hazır olmaları şeklinde uyardı.

Dorukhan takımla çalıştı

Oyuncular ise kendilerine güvendiklerini ve her zaman forma için mücadele edeceklerini belirtti. Hem sağ bek hem de orta sahada görev yapabilen Dorukhan, yeni sezon için Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan ilk idmanda takımla birlikte çalışırken, Güven U-19 Milli Takımı’nın Avrupa Şampiyonası finalleri aday kadrosunda yer aldığı için antrenmanda yer almamıştı. (Fanatik)

Etiketler :