Şenol Güneş'ten Hapoel maçı öncesi önemli açıklamalar

Şenol Güneş'ten Hapoel maçı öncesi önemli açıklamalar

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında deplasmanda Hapoel Beer-Sheva ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve futbolcumuz Cenk Tosun, maçla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Şenol Hoca gazetecilerin sorularına şöyle yanıt verdi:

"RAKİBİMİZ BAŞARILI BİR TAKIM"

"Rakibimiz başarılı bir takım. İnter, Southampton'ın olduğu gruptan çıktılar. İyi oyuncuları var. Tecrübeli bir takım. Rakibimiz, küçük bir kentin büyük bir takımı. İyi oyuncuları var, yaşı yüksek ama dinamizmi yüksek bir takımla oynayacağız.

"BURAYA 0-0 İÇİN GELMEDİK"

21 oyuncumuz burada. Onlardan bir 11, 18 yapacağız. Güzel bir oyun oynamak istiyoruz. Hapoel'in Avrupa'daki takımlar arasında adının geçmemesi normal ama buraya kadar hak ederek, iyi futbol oynayarak geldiler. 0-0 için gelmedik. Biz buraya kazanmak için geldik.

SAKATLIKLAR HAKKINDAKİ SORU İÇİN...

Sahaya çıkan 11 oyuncu takımı temsil edecek. Her oyuncumuz önemli. Asıl önemli olan takımdır. Bütün oyuncular hazır olmalı. Eksik oyuncu diye bir şey yok. Önemli olan takımdır, oyuncular da hazır olmalıdır.

"ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ADAY VAR"

Tabii Türkiye'de şampiyonluk için çok aday var, iyi oynayanın kazandığı bir lig olsun istiyoruz ancak şu an gündemimiz burası. Her kulüp için Şampiyonlar Ligi çok önemlidir, elenmek bizi gerçekten üzdü ancak Avrupa Ligi de kötü bir konum değil. Yarınki karşılaşmanın sevgiye, saygıya, dostluğa katkı yapmasını temenni ediyorum."

 

Etiketler :