Şenol Güneş'ten Lens'e destek!

Şenol Güneş'ten Lens'e destek!

Beşiktaş'ta beklentileri henüz karşılayamadığı için eleştirilen Jeremain Lens'e teknik direktör Şenol Güneş sahip çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, beklentileri henüz karşılamayan Jeremain Lens'ten memnun. Güneş, son olarak Gençlerbirliği ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş mücadelesinde şans verdiği Hollandalı futbolcuya destek verdi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile takım hakkındaki değerlendirmelerde bulunan Güneş, "Lens her geçen gün iyiye gidiyor. Performansından memnunum. Çok yönlü bir oyuncu. Gol atamaması önemli değil. Önemli olan pozisyonların içine girmesi. Bunu da son maçlarda artırmaya başladı. Bir gün atmaya da başlayacak" dedi.

PEKTEMEK ÇOK İNATÇI BİRİ

Mustafa Pektemek için de konuşan Güneş, "Mustafa çok inatçı ve azimli bir futbolcu. Zor zamanlar geçirse de yılmadı. Bu önemli bir karakter göstergesi. Bu takımda çalışan herkes forma şansı bulacak. Takımın performansın da genel olarak memnunum. Rekabet bizi daha ileri taşır" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Vagner Love'ın da yeni takıma katıldığını ama buna rağmen uyum konusunda çok sıkıntı çekmediğini söyledi. Güneş, Karabük maçının da beklentinin aksine zor olacağını belirterek taraftardan destek istedi.

Etiketler :