Şenol Güneş'ten Milli Takım ve Yıldırım Demirören açıklaması

Şenol Güneş'ten Milli Takım ve Yıldırım Demirören açıklaması

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda Şenol Güneş, Yıldırım Demirören'le görüşmesi hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile haftaiçi yaptığı görüşmeyi doğruladı.

Bir muhabirin sorusu üzerine Güneş, "Dedikodu yapmaya bayılıyoruz, İbrahim Seten ile ilgili gittim. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Görüşsem ne olur, görüşmesem ne olur? Yıldırım Demirören ile görüştüğüm doğru. Ancak görüşme sebebim milli takımla alakalı değildi" dedi.

Güneş ayrıca şunları söyledi:
"Yıldırım Demirören’le daha önce resmi görüşmüştüm.. Hepiniz biliyorsunuz..Olmayacağını o zaman söylemiştim. Ha bugün olur, yarın olur. Kimse geleceği bilmiyor. Düşündüğünüz oyuncu gidiyor, siz gidiyorsunuz. Ama şunu söylüyorum, ben Beşiktaş’ta çalışıyorum. Ben Beşiktaş'tayım ve katkı yapmaya çalışıyorum, taraftarın mutluluğu için uğraşıyorum."

Etiketler :