Şenol Güneş'ten 'Orkan Çınar' açıklaması!

Şenol Güneş'ten 'Orkan Çınar' açıklaması!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında deplasmanda Leipzig'i mağlup etmeyi başardı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında grubunu zirvede bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, son hafta maçında deplasmanda Leipzig'i yendi. Beşiktaş, bu galibiyetin ardından birçok rekor kırdı.

Siyah-beyazlı takım, topladığı 14 puanla Şampiyonlar Ligi'nde en fazla puan toplayan Türk takımı, grubunu namağlup tamamlayan ilk Türk takımı, grubunda attığı 11 golle, en fazla gol atan Türk takımı ve grupta aldığı 4 galibiyet ile en fazla galibiyet alan Türk takımı oldu.

Karşılaşmanın ardından Şenol Güneş, şu ifadeleri kullandı; "Mitrovic özellikle, Tolga özellikle, Lens, Negredo iyiydi. Hepsi iyiydi. Bütün oyuncular ellerinden gelen gayreti gösterdi, kazanmak güzel. Her takımın güçlü olduğunu düşünüyoruz. Önümüzde bir Kayseri maçı var, şimdi ona hazırlanacağız. 10 kişiyken gol yememiz bizi için bir eksiklikti. Futbol 2+2 değildir. Futbol sahada oynanıyor. 2 puanla çıkan takımlar var. Biz 9 puanla çıktık. Orkan yetenekli ama eksikleri olan yetenekli bir oyuncu. Onun daha sonra girmek istediğini istedim. İlk girdiği pozisyonda da bocaladı bir an ve daha sonra rahatlayınca iyi oynadı. Dediğim gibi yetenekli bir oyuncu ve daha fazlasını verecektir. Memnunum Orkan'dan."

Etiketler :