Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı

Şenol Güneş'ten oyuncularına uyarı

Konya mağlubiyetinin ardından Şenol Güneş, oyuncularına, “Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadınız. Ancak gereksiz de çok pas hatası yaptınız. Antalyaspor karşısında bunları görmek istemiyorum” diye konuştu.

Ajans Beşiktaş - Üst üste ikinci kez Süper Kupa finalini kaybeden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in, karşılaşmanın ardından oyuncularına yaptığı konuşmada, oyuncularını önce kutlayıp teselli etti, ardından ise uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Güneş’in futbolcularına, “Özellikle ikinçi yarı çok iyi bir mücadele ortaya koydunuz. Ancak ne yazık ki bu skora yansımadı. Eksiklerimiz elbette var ama bu oyunla da maçı kazanabilirdik. Sizleri, ortaya koyduğunuz mücadeleden ötürü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Eleştirilerini de oyuncularından sakınmayan tecrübeli hocanın, pas hatalarının altını çizdiği bildirildi.

‘İstediğimiz düzeni kuramadık’
Deneyimli teknik adamın konuşmasının devamında, “İlk yarıda bir türlü istediğimiz düzeni kuramadık. Dönem dönem de gereksiz kopmalar oldu. Pas yüzdesi, yardımlaşma, topun olduğu yerde çoğalma, topu kaptırınca baskı yapma gibi konularda eksiklerimiz vardı. Ligde bunları görmek istemiyorum. Antalyaspor karşısında çok daha iyi bir futbol ve sonuçla sahadan ayrılacağınıza inanıyorum” dediği öğrenildi. (Fanatik)

Etiketler :