Şenol Güneş'ten özel istek: "Beni takımla yalnız bırakın"

Şenol Güneş'ten özel istek: "Beni takımla yalnız bırakın"

Takımdaki düşüşü tersine çevirmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş’in, başkan Orman’la yaptığı kısa değerlendirmede, oyuncuların etrafında çok sayıda yönetici bulunmaması gerektiğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Son 4 resmi maçında galibiyet elde edemeyen Beşiktaş, sırasıyla Avrupa Ligi’nde Malmö’ye yenilirken, ardından Süper Lig’de Konya ile berabere kaldı. Hemen sonrasında Göztepe’ye kaybeden siyah-beyazlılar, son olarak yine Avrupa Ligi’nde sahasında Genk’e yenilmekten kurtulamadı. Beşiktaş’ta yaşanan düşüş, taraftarların da sabrını taşırırken, Vodafone Arena’da ıslık sesleri ve protestolar yükseldi. Takımda aşağıya doğru giden bu ivmeyi yeniden yukarı doğru çevirmek isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in ise hem saha içinde hem saha dışında çözüm yolları aradığı belirtildi. Deneyimli teknik adamın, başkan Fikret Orman’la yaptığı kısa bir değerlendirme toplantısında oyuncularda konsantrasyon eksikliği yaşandığını ve bunun için de takımla yalnız kalması gerektiğini vurguladığı ifade edildi. Güneş, özellikle yöneticilerin takımla çok haşır neşir olmamasını isterken, sadece futbol takımından sorumlu bir yöneticinin Ümraniye’de bulunmasını talep ettiği ifade edildi.

OYUNCULARI TEK TEK UYARDI

Oyuncuların etrafında çok fazla kişinin bulunmasının konsantrasyonlarını olumsuz etkilediğini belirten Güneş’in, futbolcularla da bir toplantı yaparak idmanların sonrasında tesisler dışında geçirdikleri zamanlarda da yakın çevreleri dışında kimseyle fazla muhatap olmalarını istediği, sadece işlerine odaklanmalırını söylediği belirtildi. Oyunculardan özel hayatlarına da dikkat etmelerini isteyen deneyimli teknik adamın, disiplinsizlik durumunda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağı yönünde bir uyarıda bulunduğu da sızan haberler arasında yer alıyor. Güneş’in, takıma yönelik olarak yapılması muhtemel dernek ve taraftar ziyaretlerinin de bir süre askıya alınmasını istediği belirtildi. Takımla birlikte bulunacak yöneticinin ise Nevzat Demir Tesisleri ve A Takımdan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı olacağı, başka bir ismin çok fazla takımla ilgilenmeyeceği belirtildi. (YeniŞafak)

Etiketler :