Şenol Güneş'ten takıma uyarı! "Ne hakem, ne de rakiple uğraşmayın"

Şenol Güneş'ten takıma uyarı! "Ne hakem, ne de rakiple uğraşmayın"

Şenol Güneş, zorlu Trabzonspor maçı öncesi oyuncuları ile yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in 7. haftasındaki mücadeleyi cezası nedeniyle tribünden izleyecek olan Şenol Güneş, futbolcularından rehavete kapılmamalarını istedi, “Ne hakem, ne de rakiple uğraşmayın. Siz sadece işinize ve galibiyete konsantre olun” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde Leipzig’i yenerek grupta ikide iki yapan ve zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Süper Lig’de bugün oynanacak Trabzonspor maçı öncesi oyuncularına rehavete kapılmamalı konusunda uyarıda bulundu. Zorlu mücadeleyi cezası nedeniyle tribünden izleyecek olan tecrübeli teknik adam oyuncularından, hakem ve rakip yerine tamamen kendi işlerine konsantre olmalarını istedi.

Son haftalarda yaşanan polemikler nedeniyle oyuncularını bu tür dedikodulardan uzak tutmaya çalışan deneyimli hocanın “Trabzonspor’un, mutlaka üç puan kazanması gereken maçlardan biri. Bu nedenle çok dikkatli ve sabırlı olmalıyız. Ben her zaman söylüyorum, önce oyundan keyif almaya çalışın. Sonrası zaten gelir. Oyun içerisinde sadece işinize odaklanın” diye konuştuğu öğrenildi.
 
Seyirci avantajı
Milli ara öncesinde bugünkü maçın kazanılması durumunda ise şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmiş olacaklarını da sözlerine ekleyen Güneş “Bu haftaki rakibimiz hem çok iyi bir takım hem de çok önemli oyuncuları var. Sosa, Burak Yılmaz, Olcay ve Yusuf’un yanı sıra bir çok iyi ve oyunun kaderini değiştirebilecek futbolcular var. Hepiniz sabırlı ve yardımlaşarak oynarsanız, kazanan taraf biz oluruz. Milli araya üç puanla girelim. Böylesine maçları kazanmak, yarışta önemli avantajlar sağlar. Trabzonspor’un zayıf ve güçlü yönlerini biliyorsunuz. Seyirci avantajımızı da kullanarak hem güzel futbol hem de üç puan için oynamalıyız” ifadelerini kullandığı vurgulandı. (Milliyet-Serdar Sarıdağ)

Etiketler :