Şenol Güneş'ten takıma Weghorst uyarısı!

Şenol Güneş'ten takıma Weghorst uyarısı!

Beşiktaş'ta, Hollandalı golcü Wout Weghorst'un beklenmedik ayrılığının takımı etkilemesinden endişe eden teknik direktör Şenol Güneş, Konyaspor maçı öncesi bu uyarıyı yaptı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Wout Weghorst'un hesapta olmayan ayrılık sürecinin takımı olumsuz etkilemesinden çekiniyor. Süper Lig'in en iddialı ekiplerinden Arabam.com Konyaspor'la bugün oynayacakları maça büyük önem veren Güneş, futbolcularıyla gerçekleştirdiği son toplantıda ciddi uyarılarda bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; Konya'nın ligdeki en zorlu deplasmanlardan biri olduğuna vurgu yapan deneyimli hocanın, "Rakibimiz tıpkı bizim gibi üst gruba tutunmaya çalışıyor. Sezonun belki de en kritik maçlarından birini oynayacağız. Adana Demirspor ve Kasımpaşa'yı yenerek umutlarımızı yeşerttik. Şampiyonluk iddiamızın daha da güçlenmesi için Konya'da da kazanmalıyız. Evet takımda sürpriz bir ayrılık yaşandı ama futbolda bunlar var. Biz işimize bakalım ve bu maçı mutlaka kazanalım" ifadelerini kullandığı aktarıldı.