Şenol Güneş'ten talimat! "Üst üste 3. şampiyonluğu istiyorsak..."

Şenol Güneş'ten talimat! "Üst üste 3. şampiyonluğu istiyorsak..."

Milli oyuncuların sağlam dönmesinin sevincini yaşayan Beşiktaş'ın tecrübeli hocası Şenol Güneş, 15 günde 5 zorlu maça çıkacaklarını hatırlatıp "Kendinize iyi bakın" dedi.

Ajans Beşiktaş - Milli maç arasından sonra Beşiktaş'ı hem sevinç hem de endişe sardı. Siyah-beyazlılar 15 günlük periyotta ligde ve Avrupa'da 5 kritik maça çıkacak. Devler Ligi'ndeki Porto ve Leipzig karşılaşmalarının yanı sıra siyah-beyazlıları Fenerbahçe derbisi de bu periyotta bekliyor olacak.

Zorlu mesai öncesi teknik direktör Şenol Güneş'in yüzünü güldüren konu ise milli oyuncuların sağlam dönmesi oldu. Millî takımlara giden 9 oyuncunun herhangi bir sakatlık yaşamaması tecrübeli teknik adama rahat bir nefes aldırdı. Bütün millî oyuncuların performanslarını da yakından takip eden Şenol Güneş, tam kadro yapılan Karabük mesaisi öncesi futbolcularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

HAZIR OLUN TALİMATI
Tarihî rakiplerine oranla kendilerini daha yoğun bir sezonun beklediğini hatırlatan Güneş "F.Bahçe ve G.Saray sadece lig ve kupaya odaklanacak. Daha az maç yapıp, daha az risk alacak. Biz ise üç kulvarda mücadele edeceğiz. Bu yüzden yükümüz çok daha ağır olacak. Bu dönemde hem fiziksel hem de mental olarak ayakta kalmalıyız. Herkesin profesyonelce davranmasını ve işine odaklanmasını istiyorum. Geniş bir kadromuz var, herkese forma şansı gelecektir. Üst üste üçüncü şampiyonluğu istiyorsak ona göre davranmalıyız" ifadelerini kullandı.

Güneş, henüz fazla şans bulamayan Lens, Negredo ve Medel gibi isimlere de 'hazır olun' talimatını verdi. (Türkiye)

Etiketler :