Şenol Güneş'ten Vida transferine veto!

Şenol Güneş'ten Vida transferine veto!

Beşiktaş'ın teknik patronu, Premier Lig'den talipleri olan öğrencisinin gönderilmesine karşı çıktı. Pepe de kalıcı...

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar transferin cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Önceki 2 sezonda şampiyon olan Kartal, transfer bazında da önemli ve k,rlı işlere imzasını atmıştı. Bu sezon istenilen başarı gelmedi ama oyuncular değerinden bir şey kaybetmediği gibi üzerine de koydu.

33 yaşındaki Tosic'i satıp 5 milyon avro kazanan siyah-beyazlıların devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya teklifler geldi.

Premier Lig'den West Ham ve Everton başta olmak üzere 5 kulüp, Beşiktaş'ın kapısını çalarken gözden çıkarılan rakamın 10 milyon avro civarında olması yönetimin iştahını kabarttı. Ancak teknik direktör Şenol Güneş, yönetim için cazip görünen bu öneriye sıcak bakmadığı gibi kararlı bir duruş da gösterdi.

TARAFTAR SEZONU AÇTI

Vida'yı "kalıcı" değerler arasında gören Şenol Güneş, Çin ve Katar'dan teklifler olduğu belirtilen Pepe'nin de takımda tutulmasından yana. Bu arada son dönemlerin ve transferin çılgın grubu Beşiktaş taraftarı sezonu açtı! Transfer gündeminde bulunan Everton'lı Davy Klaassen, Lyon'lu Rafael ve Liverpool'lu Daniel Sturridge'in sosyal medya hesaplarına "Come to Beşiktaş" mesajları yollandı. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon özellikle Pepe transferinde çok etkin bir rol oynayan taraftar, sosyal gönderilerine yine başladı. Yönetimin görüşme halinde olduğu 3 futbolcuya mesaj bombardımanı yapıldı.

Öte yandan transfer sürecinde Beşiktaş ile adı anılan Aymen Barkok'un yeni adresi belli oldu. Almanya ekiplerinden Fortuna Düsseldorf, genç futbolcuyu transfer ettiğini resmen açıkladı. (Türkiye)

Etiketler :