Şenol Hoca'dan Hapoel maçı öncesi önemli açıklamalar!

Şenol Hoca'dan Hapoel maçı öncesi önemli açıklamalar!

Hapoel Beer Shava maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hapoel Beer Shava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Şenol Hoca şunları söyledi:

"Burada turu geçmek zorundayız. Avantajımızı oynayacağımız futbolla süredürmek istiyoruz. Turu geçmemiz ülke puanı açısından da önemli. Sadece işin ilk yarısını bitirdik. Burada mutlaka turu geçmek istiyoruz. Bütün maçları kazanmayı hedefliyoruz.

Diğer takımlarımız da turu geçebilir. Umarım 3 takımla son 16'ya kalarak Türkiye için güzel bir başarı elde ederiz. Baskıyı iyi yapabilir ve kontrolü tutabilirsek, iyi bir sonuç alacağızdır.

Rakibin teknik kapasitesi yüksek. İlk maçta istediğimiz sonucu aldık. Baskıyı iyi yapabilirsek avantaj bizim olur.

Ülkemizde malesef kendi gerçeklerimizin dışında çıkıyoruz. Övgüler ve eleştiriler eşit uzaklığımızda olmalı. Oynadığımız oyunun karşılığını almak istiyoruz. Bu karşılığı alınca mutlu oluyoruz.

Sürekli olarak oyuncularıma dikkatli olmalarını söylüyorum. Ciddi bir iş yapıyoruz. Kazanacak oyunu ortaya koymalıyız. Hep söylüyoruz mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyun oynamıyoruz. Ülkemizde kendi gerçeklerimizin dışına çıkıyoruz. Spor kültürümüzde eleştiri düzeyi çok dengesiz. Kötü sonuç olunca eleştiri olacaktır gayet normaldir. Bravoyu bazen fazla söylüyoruz.

Kötü sonuç varsa eleştiri olacaktır, Karabük'te o kadar kötü değildik. Akhisar maçında da çok iyi değildik. Abartmamak lazım.

Antrenmanda bile oynuyorsak kazanmak istiyoruz. Beşiktaş'ın çizgisi bu. Genel olarak sapmalar olursa cezayı kesiyorlar. Hem oyuncu hem takım olarak değişmek zorundayız. Rakibe göre değişiklik yapıyoruz.

Yarın belki bir kaç oyuncu değişecektir. hazırlık döneminde bir çok oyuncu bizimle değildi. Genel olarak oyun düzenimiz var.

Bütün oyuncular verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Şampiyon olmak istiyoruz ve buna layık olmak istiyoruz. Beşiktaş'ın çok olumsuz durumu yok ama ileri gidecek mesafesi var. Her aklınızı, hem gücünüzü, hem yetinizi kullanmanız lazım. Yarın 11'de olacak oyuncular en iyi oyuncular. Sahaya çıkan her futbolcu en iyisini yapacaktır

Biz şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyon gibi oynamak istiyoruz..O yüzden savunma futbolu oynamayı sevmiyoruz. Hem yenilerin hem eskilerin oynaması gerekiyor. Sürekli aynı kadro veya sürekli değişik kadro ile gitmek yanlış olur.

1 hafta içinde 3 maç yapmış olacağız, onun da etkisi olacaktır. Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var. Turu geçmek zorundayız. Üç takımla bir üst tura çıkabiliriz. Türkiye için güzel bir başarı olur. Bilinen rakip, yenilebilen rakiptir. Farklılık yapmak gerekiyor.

Bizde hiç maç oynamayan oyuncular var. Onları da görmek istiyorum. Adriano ve Mitrovic yarın sahada olmayacak.. Quaresma'da herhangi bir sıkıntı yok.

Seyircimiz muhteşem. Bize her maçta harika destek oluyorlar. Taraftarlarımız muhteşem. İçten ve sıcak olarak bizleri seviyorlar. Diğer takımlarla kıyaslanamazlar. O konuda kesinlikle diğer takımlardan daha avantajlıyız. Biz büyük takımız. Büyük takımda her yerde en iyi şekilde oynamak zorundayız. Maç kaybedince daha kötü oynamadık ki.

Oynatacağım oyuncu elinden geleni yapamıyorsa zaten orada olmasının anlamı yok. Sahaya çıkan herkes iyi oynamak zorunda. Yarın sahaya süreceğim oyuncular iyi oyuncular ki sahada yer alacaklar. 3-4 oyuncuda değişiklik yapmak durumunda kaldık. Ben bir hafta boyunca 11'i düşünüyorum. Son anda değişiklik yapabiliyorum."

Etiketler :