Serdal Adalı, karar aşamasında!

Serdal Adalı, karar aşamasında!

Beşiktaş Kulübünün 16 Eylül 2018 Pazar günü Akatlar'da yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda tek aday olarak seçime girmeye hazırlanan Fikret Orman, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’ya yeni dönemde birlikte çalışma teklifinde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile ilgili önemli konularda zaman zaman görüştükleri bilinen ve TJK Başkanı seçilmesinden sonra Adalı’yı İstanbul Veliefendi Hipodromuna gelerek ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Başkan Orman, Kulüpte 2009-2012 tarihleri arasında Futbol Şube Sorumlusu ve Asbaşkan olarak görev alan Adalı ile dün bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçtiği öğrenilen görüşme sonrasında Adalı’nın teklife sıcak baktığı ve Ailesi ile bir değerlendirme yaparak son kararını vereceği öğrenildi.

Bilindiği gibi Serdal Adalı 3 Temmuz 2011’de başlayan Şike Davası sürecinde yaklaşık 5 ay kadar Metris Cezaevinde tutuklu kalmış ve 17 Ocak 2014 tarihinde Yargıtay 5. Ceza Dairesi hakkındaki tüm mahkeme hükümlerini bozmuştu. Beraat ettikten sonra bir yazılı açıklama yapan Adalı, bu açıklamada; ‘Koparılmak istendiğim, hesapsız sevdiğim Beşiktaş’ın, hak ettiği yerlere gelmesi için azimle her türlü çaba içerisinde olmaya devam edeceğimden kimselerin şüphesi olmasın. Yaşar Kemal’in dediği gibi, ‘İnsan evrende gövdesi kadar değil, yüreği kadar yer kaplar’ ifadelerini kullanmıştı. (Yarış Dergisi)

Etiketler :