Serdar Sarıdağ: "Kampın kazananı Talisca"

Serdar Sarıdağ: "Kampın kazananı Talisca"

Milliyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri, Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ın Antalya kampını Ajans Beşiktaş için değerlendirdi. Sarıdağ; yeni transferleri, kampın kazananını ve kaybedenini yazdı.

Ajans Beşiktaş - Serdar Sarıdağ'a 2-8 Ocak tarihlerinde Antalya'da kamp yapan Beşiktaş'ı 3 soruda değerlendirmesini istedik. Sarıdağ da kendine özgü üslubuyla kampı Ajans Beşiktaş okurları için değerlendirdi.

- 1 haftalık kamp Beşiktaş için verimli geçti mi?

- Kamp kesinlikle verimli geçti. Oyuncuların aileleriyle birlikte kamp yapması, muhakkak takıma bir aile havası getirir. İstanbul'daki olumsuz hava şartlarını da düşünecek olursak, günlük güneşlik Antalya'da kamp yapmaya isabetli karar diyebiliriz. Antrenmanlarda as ve yedek oyuncular, forma rekabetinden dolayı çok hırslıydılar. Teknik heyet bu durumdan olumlu anlamda yararlanmalıdır. Evet, birkaç oyuncu kiralanabilir ama toplu bir gönderme riskli olabilir.

- Yeni transferler Babel ve Mitrovic takıma uyum sağladı mı?

- Babel ve Mitrovic'in kampa yetişmesi iyi bir şey. Babel kısa vadede Beşiktaş'a katkı sağlayacak bir isim. Fakat antrenmanlarda hiç göze batmadı. Bu da gayet normal çünkü yeni bir takıma geldi. Takım arkadaşlarının ne yapacaklarını yeni yeni ezberliyor. Antalyaspor maçının ikinci yarısındaki Babel, bizim beklediğimiz Babel'e yakın bir çizgideydi.

Mitrovic tatilden yeni gelmiş. Takımdan geri durumda. Evet, yavaş bir görüntüsü var ama pozisyon bilgisi iyi durumda. Buradaki tek sıkıntı şu: Şenol Güneş bu oyuncuyu sürekli oynatır mı?. Ben hocanın Tosic - Marcelo ikilisini bozacağını sanmıyorum.

-Kampın kazananı ve kaybedeni kim?

- Bana göre kampın kazananı kesinlikle Talisca. Çok diri, çok hızlı ve çok istekliydi. Kaybedeni ise Ömer Şişmanoğlu. Yaşadığı sakatlık onu muhakkak takım seviyesinden aşağıya çekti. Açığı kapatmak için çok çalışması gerekecek.