Sergen Yalçın, Alanyaspor'un artı ve eksilerini anlattı

Sergen Yalçın, Alanyaspor'un artı ve eksilerini anlattı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Aytemiz Alanyaspor'un eksilerini artılarını futbolcularıyla masaya yatırdı.

Ajans Beşiktaş - Pazar günü oynanacak maç öncesinde Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor’un eksiklerinden yararlanmaları gerektiğini söyledi. Salih’in kırmızı kart cezalısı olduğunu, defansın kilit ismi Caulker’ın yanı sıra Efecan ve sol bek Mobandje’nin de kendilerine karşı oynamayacağını belirtti.

Ljajic ve Töre’nin yokluğunda tam kadro Alanyaspor karşısına çıkacaklarını anlattı.

Kontra ataklarda iyi, duran toplarda güçlü, ara toplardan pozisyon yaratmada başarılı, duran topları savunmada sorunsuz, rakipten top çalma konusunda acımasız, gol pozisyonlarına girme konusunda rahat, hava topu mücadelesinde iyi bir takımla oynayacaklarını söyledi.

Ancak her takım gibi Alanyaspor’un da zaafları olduğunu anlattı. Kontra atakları savunma konusunda zayıf ve karşı takıma çok pozisyon verme konusunda eksikleri olduğundan bahsetti.

Alanyaspor maçı öncesi dikkat çeken rakamlar

Pazar günü Alanyaspor’a konuk olacak Beşiktaş’ın son 6 dış sahadaki maçında 3’ten fazla gol oldu. Beşiktaş, Alanyaspor ile oynadığını son 8 maçının 7’sini kazandı. Ancak Alanyaspor son 7 iç sahada maçının 6’sından galip ayrıldı. Son 3 maçında en az 3 gol atan Beşiktaş’ın karşısında, son 6 iç sahada maçının 5 tanesinde  gol yemeyen bir Alanyaspor olacak. Son 6 maçın 5’ini kazanan Beşiktaş için sıkıntı son 4 dış sahada maçında en az 2 gol yemeleri.

Beşiktaş'ta korona olan genç

Beşiktaş’ta koronavirüs testi poizitif çıkan oyuncunun genç stoper Erdoğan Kaya olduğu iddia edildi... son olarak sağlık ekibinin tavsiyesi ile Kasımpaşa maçının 21 kişilik kadrosuna alınmayan Erdoğan’ın durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçında olduğu gibi Erdoğan’ın yerine bir başka genç stoper Serdar Saatiçi’ye şans verdi. (Fotospor)

Etiketler :