Sergen Yalçın: "Başakşehir'e kaybettikten sonra Fenerbahçe derbisini kazansak ne olur!"

Sergen Yalçın: "Başakşehir'e kaybettikten sonra Fenerbahçe derbisini kazansak ne olur!"

Rosier, Ghezzal, Josef ve Necip sınırda. Sergen Yalçın, “Başakşehir maçını kaybettikten sonra derbiyi kazansak ne olur!” diyerek hem takıma hem rakiplerine mesaj verecek

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar şampiyonluk yolunda kritik iki haftaya girerken, gelecek 6 puan şampiyonluk habercisi olarak görülüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, her maçın aynı önemde olduğunun altını sık sık çizerken, zorlu süreçte sarı kart ceza sınırındaki 4 kritik isim herkesi düşündürüyor! Rosier, Ghezzal, Josef de Souza'nın yanı sıra takımın jokeri Necip Uysal da sınırda. F.Bahçe derbisini düşünerek bu isimleri kulübede tutma ihtimali konuşulurken, Yalçın'ın geri adım atmaya niyeti olmadığı ortaya çıktı. 48 yaşındaki çalıştırıcı, yakın çevresinden bu durumu soranlara "Bu hafta ligde Başakşehir'e kaybettikten sonra gelecek hafta F.Bahçe derbisini kazansak ne olur!" sözleri ile her maçının final olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bugün 19.00'daki maç öncesinde ceza sınırındaki oyuncularını uyaran Sergen Yalçın, sahaya Rosier, Ghezzal ve Josef de Souza ile çıkmayı, Necip'i de yedekte tutmayı planlıyor.

ŞAMPİYON OLUP İMZASINI ATACAK

Beşiktaş'ta artık tüm planlar sezonu çifte kupa ile kapatmak üzerine yapılıyor. Lig ve Türkiye Kupası'nı müzesine götürüp tarihi bir yıl yaşamaya yaklaşan siyahbeyazlılarda sözleşmeler de mayıs ayına bırakıldı. Başta Sergen Yalçın olmak üzere iç ve dış transferde adımlar atmaya hazırlanan yönetim, hocası ile de görüşerek frene bastı. Bu sürecin takımı etkilememesi adına Yalçın ile karşılıklı iyi niyet mesajları verilirken, sezon sonunda masaya oturma kararı alındı. Teknik direktör Sergen Yalçın'a, imzaların atılacağının garantisi de verilirken, artık kalan zorlu maçlara odaklanıldı.

BİR GÖRÜŞ

ALİ GÜLTİKEN

Tereddütsüz favori olur!

Beşiktaş kadrosuyla çok dengeli bir ekip haline geldi. Ayrıca oyun istikrarı da var. Bu istikrar dolayısıyla takım da rahat oynuyor. Sistem de çok iyi işliyor. Bazı maçlarda 1-2 değişiklik olabiliyor ama takımın ana omurgası aynı şekilde devam ediyor. Çok büyük rotasyon beklemiyorum. Sergen Yalçın, bugüne kadar yaptığı gibi ufak tefek değişiklikler ile yola devam edecektir. Önce Başakşehir ardından da F.Bahçe maçlarından 6 puan çıkarsa Beşiktaş artık şampiyonluğun tereddütsüz favorisi haline gelir. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)