Sergen Yalçın: "Boyd ve Güven gidiyor kiralık olarak''

Sergen Yalçın: "Boyd ve Güven gidiyor kiralık olarak''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

“Oyuncuların üzülmesi normal. Hiçbir oyuncu maç kaybetmek istemez. Ciddi bir maç oynuyorsun, tabii ki kazanmak istersin. Ciddi mücadele ettiler, 10 kişi kalınca da ciddi mücadele ettiler. Futbolda bu sonuçlar olabiliyor bazen, normal bu. Kaybetmeyi hak ettiniz mi derseniz bence etmedik. 10 kişiyken bile 2-3 ciddi pozisyona girdik. Futbolda oluyor böyle şeyler, nazar boncuğu olsun bu.”

“Rakip hücum oyuncuların ön taraftan dönmediğini ve onlara önlem almamız gerektiğini konuştuk. Topun arkasında sağlam kalmamız gerektiğini söylemiştik ama bazen oyunda kendiliğinden gelişiyor bazı şeyler. Bugün şanssızlıklar da vardı. Top da istemedi bugün kazanmamızı. Yenen ilk golde belli oldu zaten. Devrede oyunculara sağlam ve akıllı durmalıyız, top bizde kalmalı gibi şeyleri söyledik zaten.”

”Üzgünüz, tabii ki üzüleceğiz ama çarşamba maçımız var, bu üzüntüyü fazla tutamayız. Bir an evvel çarşamba günkü maça konsantre olmalıyız. Boyd ve Güven gidiyor kiralık olarak. Bilal geldi genç oyuncumuz, Cenk aramıza katılacak. Böyle bir değişim oldu. Giden oyuncular kadroda düşünmediğimiz oyuncular zaten. Güven’in kalma ihtimali vardı sadece, gitsin bir yerde düzenli oynasın istedim. Güven’e çok fazla şans veremedik biz kadromuzda. Ona burası çok iyi gelmedi gibi görüyorum. İnşallah gittiği yerde başarılı olur.”

Etiketler :