Sergen Yalçın: "Bu kadro bana yeter"

Sergen Yalçın: "Bu kadro bana yeter"

Siyah beyazlı takımda hasret son buldu ve Sergen Yalçın evine geri döndü.

Ajans Beşiktaş -Beşiktaş'ta yeni teknik direktör Sergen Yalçın 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Gelecek için umut dolu ifadeler kullanan Yalçın, "Şartları biliyorum. Elimizi taşın altına sokmaya geldik. Bizi zor günler bekliyor ancak yönetim, teknik heyet, takım ve tribünlerle birlikte bu dönemi aşacağız” dedi. Siyah-beyazlı yönetimin 6 aylık kontrat teklifine karşılık 2.5 yıllık sözleşme isteyen Yalçın, 1,5 senelik öneriyi kabul etti.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile daha önce prensip anlaşmasına varan dün ise ufak tefek pürüzlerin giderilmesiyle Beşiktaş’ın yeni hocası olan Sergen Yalçın’ın, “Şartları biliyorum. Elimizi taşın altına sokmaya geldik” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yardımcıları Murat Şahin ve Çağdaş Atan ile birlikte yeni dönemde görev alacak olan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı takımın bu sabah gerçekleştireceği antrenman için BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek takımın başında yer alacak.

Siyah-beyazlı takıma geri döndüğü için yönetime teşekkür eden Sergen Yalçın’ın, “Bizi zor günler bekliyor. Ancak bu günleri yönetim, teknik heyet, takım ve tribünlerle birlikte aşacağız. Öncelikle tek vücut halinde kenetlenmemiz gerek” diye konuştuğu aktarıldı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yönetim kurulundan hiçbir transfer talebinde bulunmadığı belirlendi. Siyah-beyazlı idarecilerin, “Daha önce prensip anlaşmasına vardığımız bazı oyuncular var. Şartları zorlayarak kadroya takviye yapabiliriz” dediği ancak bu teklifin Yalçın tarafından geri çevrildiği öğrenildi.

Mevcut kadrodan önümüzdeki dönemde en yüksek düzeyde verim almaya çalışacağına vurgu yapan genç teknik adamın, “Bu kadro bana yeter. Elimizdeki futbolcu grubunun yeterince güçlü ve geniş olduğunu düşünüyorum. Bizim maç kazanmaya ihtiyacımız var. Galip geldikçe takımın özgüveni ve performansı da artacaktır” diye konuştuğu belirtildi. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)