Sergen Yalçın: "Bugün Beşiktaş'ın bütünleştiği gün"

Sergen Yalçın: "Bugün Beşiktaş'ın bütünleştiği gün"

Beşiktaş Süper Lig'in 21. haftasında Vodafone Park'ta karşılaştığı Gaziantep FK'yı 3-0 ile geçti. 

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın'lı Beşiktaş Süper Lig'de 21. hafta maçında Vodafone Park'ta Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlı takım ilk yarısı 0-0 biten maçı ikinci yarıda bulduğu 3 golle 3-0 kazanmayı bildi. Bu skorla Sergen Hoca, Beşiktaş'ın başında çıktığı 2. maçını da kazanmış oldu. Beşiktaş'ın gollerini 52. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz, 70. dakikada penaltıdan Kevin-Prince Boateng ve 90+5'de Lens kaydetti.

Maç sonunda açıklamalar yapan teknik direktör Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Yavaş yavaş çocuklar kulübü toparlamaya çalışıyor. Güven sıkıntısı vardı, bugün Beşiktaş bütünleşti. Taraftar da takımın arkasında durdu ve destek verdi. Kredimiz olmadığını biliyoruz, fazla şey yapmayayım, her şey ortada.

Kazanarak gitmeliyiz ve yarışta olmalıyız. Camianın büyüklüğü bunu gerektiriyor. Herkese destekten dolayı teşekkür ederim. Camia olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bugün itibariyle birlik ve beraberlik sağlandı. İnşallah devam ederiz ve sonuçlar da iyi olur.

Zor maç, kolay maç bizim için fark etmez. Beşiktaş büyük camiadır ve her maçı kazanmak için oynar, başka bir şey için de oynamaz."