"Sergen Yalçın çok güçlü bir karakter"

"Sergen Yalçın çok güçlü bir karakter"

Spor yazarı Fatih Altaylı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Fatih Altaylı'nın Sergen Yalçın hakkındaki değerlendirmeleri;

"SERGEN YALÇIN'IN BEŞİKTAŞ'TA BAŞARILI OLMASI LAZIM"

"Sergen Yalçın'ın futbol konsantrasyonu Beşiktaş'ı derinden etkiliyor. Sergen bu işe kafasını koyduğu zaman başarılı oluyor. Kafasını ve gönlünü çektiği zaman takımı direkt etkiliyor. Sergen buna yoğun konsantre olmak zorunda. Bu sezon şampiyon olmayabilir ama Beşiktaş'ta başarılı olursa ikinci falan tamamlasa teknik direktör olarak kalıcılığını ispatlar aksi takdirde Beşiktaş'ta kalamaz. Beşiktaş'ta duramamasının sonucu da şu olur: Oradan oraya savrulur. Gider kendisine maaş bile ödeyemeyecek Anadolu kulüplerinde bezirganlık yapar. Komisyonculuğuna falan... Futboldan geçimini sağlayamaz. Sergen'in kafasını toplaması lazım."

"SERGEN YALÇIN ÇOK GÜÇLÜ BİR KARAKTER, HER ŞEYİ KALDIRABİLİR"

"Sergen Yalçın her şeyi kaldırabilir, çok güçlü bir karakter. Birinci çok önemli bir özelliği var: Umursamaz. Bu iyi bir şeydir, kim ne derse desin takmayacak bir tipi var. Doğru bildiğini okuyabilir ve doğru bildiğini de iyi bilir. Tek sorunu var: Konsantrasyon. Aklı başka bir şeye kayarsa Sergen problem. Sergen yüzde 100 demiyorum yüzde 75 futbola verirse hakikaten başarılı olur." 

Etiketler :