Sergen Yalçın, Dorukhan'ın alternatifini yakından izliyor

Sergen Yalçın, Dorukhan'ın alternatifini yakından izliyor

Dorukhan'ın sözleşme teklifine onay vermemesi üzerine milli oyuncunun yerine arayışlara başlayan Beşiktaş, bu ismin alternatifini takım içinde buldu!

Ajans Beşiktaş - Orta sahada geniş bir rotasyona sahip olan ve bu nedenle ara transferde Kartal Kayra Yılmaz’ı kiralık olarak Ümraniyespor’a gönderen siyah-beyazlıların, 20 yaşındaki oyuncuyu, Dorukhan’ın yerine düşündüğü aktarıldı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, “Çok yetenekli bir oyuncu. Burada yedek oturacağına kiralık giderek düzenli oynaması çok daha doğru olur” sözlerinin ardından Kartal’ı kiralayan yönetim, genç oyuncunun Ümraniyespor’daki performansını yakından takip ediyor. Kartal Kayra galip geldikleri son 3 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken başarılı performansıyla alkış topladı.

Gurbetçiler listede

Siyah-beyazlı idareciler, Kartal Kayra dışında bazı yetenekli orta saha oyuncularını da geniş transfer listesine dahil etti. Özellikle yurt dışında top koşturan Türk futbolcularla ciddi biçimde ilgilenen ve aylar önce bazı isimlerle temas kuran Beşiktaşlı idarecilerin sadece orta saha için değil, farklı bölgeler için de geniş bir liste oluşturduğu aktarıldı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :