Sergen Yalçın eleştirilere sahada cevap verdi!

Sergen Yalçın eleştirilere sahada cevap verdi!

Sezon başında Beşiktaş'ın teknik direktörlüğü için yetersiz olduğu söylendi. "Şampiyon olma ihtimali yok" dendi. İstifa etmesi istendi, ‘Bırakacak’ dendi. Sonuç: 8 maç kala Beşiktaş bir maç eksiğine rağmen 4 puan farkla lider.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş adım adım şampiyonluğa yaklaşırken, Sergen Yalçın her geçen gün kendisini ispatlıyor, farkını ortaya koyuyor. En çok gol atan, en çok galibiyet alan, en az yenilen, en fazla oyuncusu gol atan, altı pastan en çok gol atan, ceza sahası dışından en çok gol atan, açık oyunda en çok gol atan, kontradan en çok gol atan, kafayla en çok gol atan takım olan Beşiktaş'ın hocası için sezon başında söylenen sözler unutulmuş değil. Tecrübeli çalıştırıcının  Beşiktaş'ın teknik direktörü olması için yetersiz olduğu ve gönderilmesi gerektiği söylenmişti. Hatta Başakşehir maçı öncesi "Bırakacak" bile denildi.

Şov yapıyor

Başarılı çalıştırıcı bunlara sahada öyle cevaplar verdi ki kendisini eleştirenlerin yüzlerini kızarttı. Takımın bitime sadece sekiz maç kala bir maç eksiğine rağmen 4 puan farkla lider olması tokat gibi bir cevap. Ama Sergen Hoca zirvedeki yalnızlığı müthiş detaylarla süsledi, futbolculuğunda olduğu gibi şov yaptı. Ligin en iyi futbol oynayan takımı haline getirdiği Beşiktaş'ta yüzde 68'lik galibiyet yüzdesi yakaladı. Böylece Beşiktaş'ın başında en yüksek galibiyet yüzdesi yakalayan teknik direktör olarak tarihe geçti. Aynı zamanda Beşiktaş kariyerinde şu ana kadar 2,14'lük bir puan ortalaması elde etti. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)