Sergen Yalçın, Güven Yalçın için kararını verdi

Sergen Yalçın, Güven Yalçın için kararını verdi

Alanyaspor’da Ozan Tufan’ı, Malatyaspor’da Gökhan Töre’yi futbola geri döndüren Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, genç futbolcunun üzerine titriyor...

Ajans Beşiktaş - Bayer Leverkusen altyapısından Beşiktaş’a geldiği ilk sezon özellikle yaptığı hat-tricklerle dikkat çeken genç santrfor Güven Yalçın’a, Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan transfer izni çıkmadı.

Korumaya alındı

Özellikle son dönemde adı birçok yabancı kulüple birlikte anılmaya başlayan 21 yaşındaki Güven, siyah-beyazlı teknik patron tarafından adeta korumaya alındı. Yönetimle görüşen Sergen Yalçın’ın, transfer döneminde Güven’in kesinlikle satılmamasını ya da kiralık verilmemesini istediği ortaya çıktı.

Gökhan Töre'yi parlattı...

Alanyaspor’u çalıştırdığı dönemde Ozan Tufan ve Yeni Malatyaspor’da görev yaparken Gökhan Töre’yi yeniden Türk futboluna kazandıran Sergen Yalçın’ın, Güven Yalçın’ın da geçen sezonki performansına kısa sürede ulaşacağını ifade ettiği aktarıldı.

Beşiktaş’ın yeni dönemde genç oyunculara daha fazla yönelecek olması nedeniyle Güven gibi yetenekli bir ismin mutlaka kadroda olmasını isteyen siyah-beyazlı teknik adam, takımdaki tüm gençlere bol bol fırsat vermeye de çalışacak. Deneyimli çalıştırıcı, gençler ile tecrübeli oyuncuları forma için yarıştırarak takımdaki rekabet ortamını artıracak.

Zaman zaman sahaya sürecek

Bu arada Sergen Yalçın’ın önümüzdeki dönemde Burak Yılmaz ile Güven Yalçın’ı zaman zaman birlikte sahaya sürmeyi düşündüğü belirlendi. Güven’in oynadıkça kendisini bulacağına inanan Beşiktaş’ın hocası mümkün olduğu kadar yetenekli oyuncuya şans tanıyacak. (Skorer)