Sergen Yalçın: "İnşallah bu yenilgi Trabzonspor maçına yansımaz"

Sergen Yalçın: "İnşallah bu yenilgi Trabzonspor maçına yansımaz"

Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Sporting Lizbon'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 4-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Maç sonunda konuşan Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Burada kaybedilen maçların ya da oynanan oyunların sorumlusu benim, futbolcular değil. Oyun bazen iyi olur, bazen kötü olur. Şampiyonlar Ligi burası, başka bir kulvar.

Bazen istediğiniz şeyler olmayabiliyor. Bu çok normal. Ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde oyunda çok da bir şey yoktu. Maalesef hakemin yarattığı penaltıyla demoralize olan takımımız oyuna konsantre olmakta zorlandı.

Rakip bizden daha iyi oynadı, daha iyi mücadele etti, daha konsantrelerdi. Skor avantajını da aldılar. İstediğimiz oun ve skoru sahaya yansıtamadık. Tabii ki üzgünüz. Şu andan sonra yapacağımız şey tekrar lige dönüp oyuncularımızı toparlayıp maça hazırlamak.

Hayat devam ediyor. Önümüzde maçlar var, onlara çok çabuk hazırlanmak zorundayız.

10 dakikada 3 gol yedik, normal bir şey değil. Bu seviyelerde bunlar olabiliyor. İyi sonuç almak isterdik. Maalesef kısmet değilmiş.

Oyunlar zor oluyor, rakipler güçlü oluyor. Çok güçlü, atletik takımlarla oynuyoruz. Cevap vermek zor oluyor. 30 dakikadan sonra tamamen rakibin oynadığı, karşılık veremediğimiz bir maç oldu. Yapacak bir şey yok, çocuklar da iyi niyetli mücadele ediyorlar.

Şampiyonlar Ligi bize biraz ağır geldi. Skorlar da camiaya ağır geldi. 3 gün sonra Trabzonspor maçı oynayacağız, takımı oraya konsantre etmeliyiz.

Bu seviyede bir takımı oyundan düşürmek istiyorsan böyle penaltıları veriyorsun. Aynı penaltı bize de vardı, bize çalmadı. Rakibin her şeyini çaldı sağ olsun. Rakip çok üstümüze gelemiyordu penaltıya kadar, bence biraz basit oldu penaltı.

İnşallah bu yenilgi Trabzonspor maçına yansımaz. Oyuncuları moral olarak cumartesiye hazırlamaya çalışacağız.

Çok kırılma maçı olacağını düşünmüyorum Trabzonspor maçının. Bütün maçlar önemli. Neyin kırılması olacağını bilmiyorum. Trabzonspor ligin flaş takımı, iyi de oynuyorlar Abdullah Hoca'yla. Lig'de 4-5 puan daha yukarıda olmamız gerekiyordu.

Çok kırılma maçı olacağını düşünmüyorum Trabzonspor maçının. Bütün maçlar önemli. Neyin kırılması olacağını bilmiyorum. Trabzonspor ligin flaş takımı, iyi de oynuyorlar Abdullah Hoca'yla. Ligde 4-5 puan daha yukarıda olmamız gerekiyordu.

Konu dönüp dolaşıp hakemlere geliyor. Nasıl böyle bir pozisyonda golü vermezsin Hatay maçında. İnanılır gibi değil. Kararsız kaldıysan zaten golü vereceksin. Attığımız her gol inceleniyor. Rakiplerin attığı goller araştırılmıyor. Bu da bizi geride bırakıyor."