Sergen Yalçın kanunları

Sergen Yalçın kanunları

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ilk haftalarda kaybedilen puanların nedenlerini oyuncularıyla paylaştı.

Ajans Beşiktaş - En büyük eksiklerinin denge ve kuvvet olduğunun altını çizdi. Pek çok maçı yeteri kadar kuvvetli olmadıkları için koparamadıkları ve puan kaybettiklerinin altını çizdi. Ayrıca denge kurmakta zorlandıkları için yenen gollerde defansın, kaçırılan gollerde de forvetin sorumluluğu üzerinde durulduğunun altını çizdi.. Henüz bir şey kaybetmediklerini kuvvet ve denge yakalamaları durumunda şampiyon olacaklarını iddia etti.

YALÇIN’DAN 3 KRİTİK UYARI: BESLENME, REJENERASYON VE YÜKLEME

Sergen Yalçın futbolcularından üç noktaya kesinlikle dikkat etmelerini istiyor. Beslenme, rejenerasyon ve yükleme. Özellikle beslenme uzmanlarının verdiği programların dışına çıkılmasını kesinlikle yasaklayan Yalçın sık sık, “doğru beslenme sakatlıklara engel olur. Konsantrasyonu artırır. İdman sonrası daha az yorgunluk hissedersiniz” uyarıları yapıyor.

Beslenme uzmanları tarafından hazırlanan özel programlar sayesinde Beşiktaşlı oyuncular doğru beslenerek; enerji dengesini sağladı. Vücut ağırlığı yönetimi sorunu halledildi. Hiçbir futbolcunun vücut fonksiyonları sıkıntı yaratmıyor. (Fotospor)

Etiketler :