Sergen Yalçın o golde küplere bindi

Sergen Yalçın o golde küplere bindi

Süper Lig'de 30. haftanın açılış maçında lider Beşiktaş, Başakşehir'e konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, karşılıklı gollere sahne olan 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı ve serisini 6 maça çıkardı. Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 5'er puan fark atan Beşiktaş, Başakşehir engelini aştı, şampiyonluk yarışında çok büyük bir avantaj yakaladı.

Beşiktaş şampiyonluk yolunda çok önemli bir viraj sayılan Başakşehir deplasmanında mücadele ederken Siyah Beyazlılar'ın yediği ilk gole teknik direktör Sergen Yalçın locadan tepki gösterdi.

Deniz Türüç'ün ceza alanı içinde bomboş kafayı vurmasına sinirlenen Yalçın, yanındaki ekibine dert yandı ve pozisyonu art arda televizyon ekranından izledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep maçında gördüğü 4. sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Tecrübeli teknik adam, takımla beraber Başakşehir maçına gelirken kendisi için belirlenen locaya geçerek karşılaşmayı takip etti. Sergen Yalçın’ın yokluğunda siyah-beyazlı takımı yardımcı antrenör Murat Şahin idare etti.

(Fotoğraflar: Fanatik/Murat Akbaş)