Sergen Yalçın Rıdvan Yılmaz'ı Euro 21'e gönderecek!

Sergen Yalçın Rıdvan Yılmaz'ı Euro 21'e gönderecek!

Geçen sezonun son bölümünden beri 19 yaşındaki sol beke görev veren Beşiktaş’ın hocası, genç futbolcunun gelişiminden memnun.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın öz kaynak düzeninden yetişen oyuncuları arasında yer alan Rıdvan Yılmaz, geçen sezon aldığı formayı başarıyla taşımaya devam ediyor. 19 yaşındaki futbolcuya sürekli şans vererek gelişimine önemli katkı sağlayan teknik direktör Sergen Yalçın, Kasımpaşa mücadelesinin ardından oyuncusunu onore etmeye devam etti. Yalçın’ın, iyi bir maç çıkaran oyuncusuna, “Senden çok memnunum. Bu performansını devam ettirirsen A Milli Takım’ın Euro 21 kadrosunda sen de olursun” diyerek motive ettiği bildirildi.

Şenol hoca da dile getiriyor

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kadrosunda en çok sol bek bulma konusunda sıkıntı yaşadığını söylediği dönemde hem Beşiktaş hem de Türkiye U21 ekipleriyle çıkış yapan Rıdvan da kendisine görev verileceğine inanıyor. Konuyla ilgili olarak Kasımpaşa maçı sonrası genç oyuncu da, “Şenol hocam ile daha önce çalıştım. Beni tanıyan bir hoca, ilk kez şans veren bir hoca. Burada iyi oynamaya devam edersem, A Milli Takım uzak bir hedef değil” demişti. (Fanatik - Süleyman Hatısaru)

Etiketler :