Sergen Yalçın, sakat oyuncular hakkında bilgi verdi!

Sergen Yalçın, sakat oyuncular hakkında bilgi verdi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazanılan Yeni Malatyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları;

''İzmir'le başlamak istiyorum. Vahim bir olay yaşandı. Ölen vatandaşlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. İnşallah bir daha yaşanmaz ama bu şunu gösterdi ki depreme hazır değiliz."

"Depremin başımıza gelebileceği hep söylendi ama hazır olmadığımız görüntü. Hazır değiliz demek ki, şehirler, ülke ve halk olarak hazır olmalıyız."

"Ağır savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Bu kadar savunma yapan takıma karşı oynamak kolay değil. Hatalardan yararlanmaya çalışan bir ekipti ama çok hata yapacak bir oyunumuz da yoktu, hakimdik oyuna."

"Ciddi bir kriz ortamından çıkıp normale dönmeye çalışıyoruz. Bu ortamdan çıkmaya çalışıyoruz oyuncularımla, bu galibiyetler nefes aldırıyor. Her geçen gün oyunumuzu geliştirip galibiyet almaya çalışıyoruz."

"1 maç daha oynayacağız, sonra ara var, devamında daha iyi bir gidişat olabilir."

"Koşan, mücadele eden, çabalayan bir oyuncunun görüntüsü çok farklı oluyor. Larin'i soruyorsunuz hemen, neden? Çünkü çabalıyor. Bunu tüm oyuncularımızdan istiyoruz. Oğuzhan da bugün eskiye dönüş sinyalleri verip iyi işler yapmaya çalıştı."

"Welinton bir iki pas hatası yapsa da çok iyiydi bence. Oyuncuları aşağı çekmeye çalışıyoruz kaos ortamından beslendiğimiz için ama memnunuz oyuncularımızdan."

"Geçen seneye göre oyuncularımız değişti, 8-9 oyuncu geldi, Avrupa maçlarından çıktı. Kolay değil toparlamak. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz, anlayış bekliyoruz. Bu galibiyetler zor da olsa bizi mutlu edip nefes aldırıyor."

"Kolay değil bu ligde 11 kişi 30-40 metrede bekleyen takıma gol atıp kazanmak. 4-5 pozisyon da vardı atabileceğimiz, daha iyi olacağız ve toparlayacağız."

"Welinton'un kafasındaki açılma çok önemli değil, hafta içi oynayabilir. Gökhan Töre'nin haftaya olabileceğini zannetmiyorum."

 

Etiketler :