Sergen Yalçın: "Yeni sezonda, yeni yapılanma döneminde..."

Sergen Yalçın: "Yeni sezonda, yeni yapılanma döneminde..."

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'la 2-2 berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ta konuk oldu. Vodafone Stadyumu'nda oynanan maçta Sergen Yalçın yönetimindeki Karta Kartal, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta 2-1 öne geçti. Art arda gelen atakların ardından golü bulamayınca 90'da Sörloth'un golüyle maç 2-2 berabere son buldu.

Maç sonunda konuşan teknik direktör Sergen Yalçın şunları söyledi:

"Her şeyi yaptık bugün. Oyuna hakimdik. Çok pozisyona girdik. Oyuncularım istekli ve arzuluydu. Ancak böyle maçları küçük ayrıntılar belirliyor. Girdin mi atacaksın yani.

Oyuncuların performansından çok memnunum, kazanmak için her şeyi yaptılar. Rakibin hiç kaleye gelmediği maçta 1-0 mağlupken, 2-1 iken birçok pozisyona giriyoruz, atacaksın, kazanmak için atacaksın, maçı bitireceksin. İnanılmaz pozisyonlar harcadık.

Ufak tefek problemlerimiz var, bunu şu anda çözemiyoruz. Sezonu bitirip, yeni sezonda yeni yapılanma dönemi, kafamızda bir şeyler var. Her şeyi konuşmak için erken.

Sezon başından beri hakem arkadaşlarla ilgili camia olarak çok sıkıntı yaşıyoruz. Hakemler de hata yapabilir diyoruz ama hep aynı tarafa mı oluyor bu hatalar, bu da konuşulması gerekenlerden biri.

Atılamayan gollerle ilgili benim yapabileceğim bir şey yok. Oyunculara gol atmayı öğretemem. Kendi yetenekleri ile ilgili. Vuruş öğrenilmez. Ben hayatımda hiç serbest vuruş çalışmadım mesela.

Büyük takımlar ofansif oynamak zorunda. Arkalarında büyük kitleler var ve bu kitleleri mutlu etmeliyiz. Kazanır mıyız bilmiyorum ama biz böyle oynayacağız.

Biz sihirbaz değil. Şapkadan tavşan falan çıkarmayacağız. Mental ve bazı dokunuşlar. Bunları yapmaya çalışıyoruz. Mevcut kadroyla camiamızın istediği oyunu oynatmaya çalışıyoruz. Bu sene, her sene aynı oyunu oynayacağız.