Sergen Yalçın'dan flaş kadro kararı! İşte Beşiktaş'ın Sporting Lizbon maçı 11'i...

Sergen Yalçın'dan flaş kadro kararı! İşte Beşiktaş'ın Sporting Lizbon maçı 11'i...

Portekiz ekibiyle 19 Ekim Salı günü çok kritik bir maça çıkacak olan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın kadroda rotasyona hazırlanıyor. Deneyimli teknik adamın, Başakşehir maçının 11'ine göre 5 değişiklik yapacağı öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir'e 3-2 mağlup olarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş'ta gözler Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting Lizbon mücadelesine çevrildi. Siyah-beyazlıların, 19 Ekim Salı günü Vodafone Park'ta oynayacağı karşılaşma kritik önem taşıyor.

Grupta iki maç sonunda puansız olan Kara Kartal, kendisi gibi puanı bulunmayan Portekiz ekibini yenerek iddiasını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın da zorlu mücadele öncesi ilk 11'ini şekillendirmeye başladı.

Başakşehir karşısında alınan 3-2'lik yenilgide hayal kırıklığı yaşatan oyuncuları kulübeye çekecek olan Yalçın'ın 5 değişiklik birden yapması bekleniyor. Kalede büyük hatalar yapan kaleci Mert Günok'un yerine Ersin Destanoğlu forma giyecek. Sahada varlığıyla yokluğu belli olmayan Oğuzhan da formayı Alex Teixeira'ya kaptıracak.

Bir anda parladıktan sonra son maçta aldığı her topu kötü kullanan Güven Yalçın'ın da zaten Avrupa'da oynama izni yok. Güven'in yerine hücumun sol kanadında Cyle Larin forma giyecek.

Öte yandan teknik direktör Sergen Yalçın sol bekte de değişiklik yapmayı düşünüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Rıdvan Yılmaz'ın yerine Umut Meraş'a şans verebilir. Sol bekteki bir diğer isim N'Sakala ise Başakşehir maçında kadroya alınmamıştı.

Sakat Atiba'nın yerine ise Pjanic düşünülüyor. Yıldız oyuncu takımla çalışmalara başlamış olmasına rağmen sakatlığını yeni atlattı ve maç eksiği bulunuyor.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL 11'İ

 

Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Umut, Josef, Pjanic, Alex Teixeira, Ghezzal, Larin, Batshuayi