Sergen Yalçın'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! "Mutlaka alalım..."

Sergen Yalçın'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! "Mutlaka alalım..."

Şampiyonluk yarışında yoluna doludizgin devam eden Siyah Beyazlılarda bir yanda gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. İşte Sergen Yalçın'ın 'mutlaka alınmalı' dediği Süper Lig yıldızı...

Ajans Beşiktaş - Siyah Beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü karşılaşması öncesi futbolculara kritik uyarılarda bulunurken, Aboubakar'ın oynayıp oynamayacağı camiada merak konusu olmaya devam ediyor.

TRANSFER İÇİN KOLLARI SIVADI

Maç eksiğine rağmen Fenerbahçe'nin 4 puan önünde yarışta zirvede bulunan Siyah Beyazlı ekip, bir yandan da transfer çalışmaları için kolları sıvadı.

CYLE LARIN SATILACAK

Gelecek sezon öncesinde Cyle Larin'i yüklü bir bonservis bedeliyle satmanın hesaplarını yapan yönetim, sezonu kapatan Cenk Tosun'un yıl sonu takımdan ayrılmasıyla birlikte takımda doğacak olan forvet ihtiyacının farkında ve bununla ilgili aksiyon almaya hazırlanıyor.

NABIZ YOKLAMAYA BAŞLADI

Süper Lig'de son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Senegalli yıldız için Sergen Yalçın'ın raporları doğrultusunda harekete geçen Çebi ve yönetimi, Yalçın'ın 'mutlaka alınmalı' dediği forvet için nabız yoklamaya başladı.

ARAYIŞ HIZLANDI

Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlığının ardından siyah-beyazlılarda forvet arayışı yeniden hız kazandı.

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Gelen ilk bilgiler Cenk'in en iyi ihtimalle gelecek sezonun devre arasında sahalara dönebileceğini işaret ettiği için siyah-beyazlılar en doğru hamleyi yapmak için harekete geçti.

MAME DIOUF BOMBASI

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın aklı ise Hatayspor'un golcüsü Mame Diouf'ta. Herkesin aksine Hatayspor'un başarısını Boupendza'ya değil Diouf'a bağlayan Yalçın, "Tecrübeli ve güçlü. Hem gol atıyor, hem takımı önde tutuyor. Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Yedek kalmayı sorun etmeyecek olgunlukta" diyerek yönetime mesajı verdi.

SEZON SONU BİTİYOR

Diouf'un Hatayspor'la sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Ancak opsiyon hakkı olduğu için siyah-beyazlı yönetim, Hatayspor'la bir görüşme yapacak. (Fotomaç)